min underbara säng.

Ganska gammal bild.
Hej bloggen nu är det nog dags för mig att ta och lägga mig i sängen är helt slut helt pang ae fy ska nog lägga mig vi ses imorn puss hej.

I'm looking at the; mirror on the wall, here we are again.

Halvgammal bild utan smink.
Hej kom hem för ja vet inte när men ska senare dra mig ut med Emilija, Lovisa och Despina. Mitt ben och min arm mår lite bättre eller iaf benet.. Nu väntar jag på att mami ska komma hem iaf. Hon kommer väl om drygt en halvtimme eller en kvart, senare så ska hon dra till skolan och skriva på kontraktet så jag får min dator imorn. Sen vet ingen om det är Macbook/Mackbook pro för de kanske bara va förpackningen hoppas iaf vi får den vanlige Macbook. Men men ska också lämna in min bajsmobil på lagning xperia suger... Jaja nu ska jag dra mig puuuuuss.

Dagen på akuten.

Tagen för någon dag sen.
Hej bloggen dagen har varit ganska jobbig.. Inte i skolan men hemvägen eller jo både och då.. Först vare så att jag skulle gå och hämta cykeln från cykel rummet så tog jag syrrans nycklar och mina sen så tog jag och sprang upp och skulle lämna  hennes nycklar men tyvärr lämna jag mina så i skolan fick janne låsa in den i något rum. Och jag säger bara ajdå efter skolan så skjutsa jag emilija hem så skulle jag cykla backen ner vid mig, sen så ser jag inte bilen så bara slira jag vid svängen då och sen så flög jag av cykeln och var ungefär 1 cm från bilen sen när jag gått upp så åker bilen bara iväg dålig stil? Ohja! Men sen kom jag hem låste inte nyckeln eller något sen så kom ja hem kände jag att jag inte kunde röra mig eller något annat så då ringde jag mamma hon kom hem snabbt sen skjutsa min käre morbror mig och mamma till akuten så var han med hela tiden. Som tur var bröt jag inget skada bara armen/handen och benet rejält , men nu ska jag dra mig puss!

Jobbig dag.

Jag har haft en jobbig dag på akuten så jag skriver nog mer imorn eller senare om vad som har hänt!

Music.

Eric Saade - Hearts in the air.

Lil Wayne ft Bruno Mars - Mirror.

Taio Cruz, Ludacris ft David Guetta - Bad little girl.

Pitbull ft Mark Anthony - Rain over me.


Låtarna kanske inte är världens nyaste. 
Men jag älskar dom för de.

om du bara visste.

Tagen för några dagar sen.
Hej igen tänkte bara ta och blogga lite sådär , jag kom ut från duschen för typ en timme sen mindre, sedan så fixa jag lite saker och nu ligger jag bara i sängen och tar de lugnt ska ta och kolla på Jersey shore nu så de ska bli ännu skönare vill bara bort från allting och kolla på film, hejdå.

s.g

- Världens bästa tjeja jag delar allting med!

Just nu sitter jag och gör helt enkelt ingenting idag är en sådan dag jag bara vill sitta hemma och ta det lugnt, nyss var det liksom helt mörkt och spöregna ja sen blev det jätte soligt nu är det nja normalt om man ska säga så. Jag sitter i sängen ska snart in i duschen sen kolla sätta på film tror nog de blir Jersey shore dock dom nya delarna. I skolan var det ganska okej helt skönt faktist! Vi hade : jourtid-no-engelska-lunch-svenska-so. Sedan i skolan ser man en hel kartong alla börjar skrika ''det är datorerna , det är datorerna!'' Så säger läraren och killen nae det är faktist papper men vem trodde på det? hahah ingen. Eftersom det är läraren som ska ta hand om alla datorer oså för så dumma i huvet är vi inte. ;) Men någon gång i veckan får vi dom. Det som glädje dom flesta var att vi inte ska få Macbook utan Macbook pro och det är en lite bättre data om man ska säga så. Men nu ska jag dra mig och dejta duschen vi ses.

everybody dance and sweep.

Herregud säger jag bara jag har suttit i minst två timmar och försökt att göra ett videoinlägg. Men nej nej det sket sig, det är något jag verkligen suger på. Till slut blev ja så irriterad att jag gav upp... Men jag sitter iaf i köket utan aledning bara sådär och har allmänt tråkigt ska snart dra mig till Emilija sen drar vi oss utåt men nu ska jag dra mig puss hej.

inget blogghumör.

Har absolut ingen lust och blogga kanske tar och bloggar senare.

Let it rain over me.

Bild från igår.
Hejsan förlåt att jag inte bloggat lika mycket men har haft ganska sådär fullt upp eller vad man ska säga med skolan oså. Sen har jag inte suttit vid datorn alls så aa. Men idag vakna jag vid halv sju helt död.. Så fixa jag mig ja va så seg att jag blev stressad så va vi i skolan och hade : musik-no-spanska-lunch-engelska-matte-idrott. Så slutade vi vid halv tre fast vi skulle sluta kvart i de va så varmt på idrotten så alla som var med fick gå hem och jag med fast jag slapp oså va alla ute det va därför. Men sen så kom jag hem fixa mig lite och drog och träffa edessa sen träffade vi min älskling och hennes. Efter det skulle dom dra så drog jag och edessa och träffade emilija och gabriella , så drog vi till konst och lira fotboll så vare också match så satt vi och kolla efter att matchen va slut så använde vi hela planen för att spela så de va ganska chill, så kom jag hem vet inte när helt ärligt. Har inget mer och säga ska dra mig puss hej.

you just put my body in chock.

ganska gammal bild.
Just nu ligger jag bara i sängen och chillar känner mig inte så bra nu har lite ont i halsen oså. Jag skulle ju kanske träffa Emilija men så blev det visst inte pga att hon har träning. Men jag vet inte om jag ska hitta på något eller om jag bara ska vara hemma och chilla skulle egentligen gå till Elvers match och därefter dra till ifk-dif men jag har ingen lust så vi får se vad som händer. Ska iaf dra mig hejdå.

we like to sleep all day and party all night.


vadå het?

 

Just nu sitter jag och gör ingenting har lite bråttom eftersom vi börjar kl 9. Jag har iaf hunnit fixa mig klart satte upp håret i en tåffs hade ingen lust och sitta och platta hela håret. Men idag vet jag inte hur dagen ser ut i skolan och efter skolan träffar jag nog emilija , men nu måste jag packa in idrottskläderna -.-' Och snart träffa emilija så vi hörs.


you smile i smile.

En bild från tidigt imorse.
Hej , just nu sitter jag och gör ingenting bara tare lugnt chattar oså. Ska snart stänga av datan och dra och kolla på tv sen så blire väl att sova är sjukt trött... Som sagt ska berätta lite bättre hur dagen var. Vi har ju börjat med vanliga schemat nu, ganska skönt vill bara börja oså. Men jag kommer seriöst inte ihåg hur skolan var de va iaf kul. :) Senare kom jag hem fick skjuts av nono så skjutsa jano emilija så kom vi hem snabbare var också skönt för jag var helt död.. Sedan så träffade jag edessa så drog vi och träffa min älskling och hon träffa sin ganska skönt efter att jag har saknat han jävligt mycket fast vi sågs senast i söndags o sen idag hihi.. (a' Jaja jag orkar inte skriva mera ska dra mig puss.

-

Bild från imorse.
Hej bloggen just nu är jag hemma hähä ska gå ut snart och träffa edessa , senare drar jag och träffar min älskling och så pierre så aa dagen i skolan har varit okej, vi har börjat med vanliga skoldagar nu oså något jag missa och säga var att jag älskar min blogg hiho. :) Jaja jag skriver senare när jag kommer hem nu ska jag dra mig puss.

I never let you go.

bild från tidigare idag.
Hej just nu sitter jag och chattar runt lite sisådär. Kom hem för inte så länge sen från Emilija. Efter skolan vrinneviskogen som va så tråkigt så drog jag hem duscha fixa mig senare träffa jag Emilija vi träffade Claudio och va med han en stund så drog vi hem till Emilija dagen har inte varit sådär världsbäst men jag älskar livet så jävla mycket är så lycklig men nu ska världens lyckligaste tjej dra sig hihhihi puss!

cassandras nya blogg

 

Sådär. Nu har jag gjort klart cassandras blogg efter hennes önskemål! Hoppas hon blir nöjd och ni också!

I just wanna lay in my bed.

Bilden tagen för några minuter sen.
Just nu sitter jag och har precis fixat mig. Är jävligt trött.. Men vid halv drar jag och träffar Emilija så rör vi oss mot skolan. Sen så ska vi med skolan till vrinneviskogen jätte kul.. Fast nae. Så slutar vi , helt ärligt vet jag inte men efter skolan så träffar jag nog Emilija. Vi hörs senare puss.

it's borrrriiiiinnnng.

Är du singel? - Nej.
Den lyckligaste tiden i ditt liv? - Den har jag just nu.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Njaa ibland.
Har du varit kär någon gång? - Yes, just nu tex.
Sover du hellre ensam eller med någon? - Beror på.
Går du i skolan? - Dum fråga men aa.
Har du varit i skolan idag? - Ja.
Hur mår du just nu? - Lite yr men annars toppen!
Har du piercat dig? - Japp.
Vad är klockan just nu? - 20.22
Vilka sidor på internet är du inne på just nu? - Blogg.se & facebook.
Är du kär just nu? - Om jag är!
Har du kysst någon idag? - Nej.
Har du ett förhållande? - Ja.
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Nej absolut inte!
Är du romatisk? - Jorå.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Haha nej?
Är du svår flörtad? - Tror ja nog inte.
Vad hette din förste pojkvän/flickvän? - Mitt första seriösa , latte.
Hur länge höll det? - Det håller fortfarande men vi har iaf varit tsm i 1 vecka och tre dagar, fastän det är en kort tid så är det seriöst men sen vet man aldrig hur länge det håller. :)
Har du slagit någon du tyckt om? - Ja men oseriöst isf.
Är du en bra pojk/flickvän? - Det får man väl hoppas på.
Vem låg du senast brevid (av det motsatta könet) - Haha.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Det är olika.
Vänskap/kärlek? - båda.
Gillar du någon just nu? - Helt ärligt nej för jag älskar någon.
Vem krama du senast? - Merima
Tycker du dom här frågorna är jobbiga? - Ja faktist det börja bli uttråkande..
Har du varit ärlig? - Absolut.

i just love my boy.

jag just nu.
jag imorse.
Hejsan Merima skulle visst göra något sen fortsätta och fixa bloggen , jag vet på ett ungefär hur den kommer se ut och jag vet att jag kommer bli nöjd! Ja som ni ser på bilden jag är helt död.. Jag är helt yr och orkar inte göra någonting.. Men så tänkte jag att jag skulle vara mer ordentlig så jag tvinga mig upp så tog jag en bild. Ja sån kan jag vara ibland. Som sagt skolan har ju börjat *suck*. Men dagen var iaf helt okej älskar min klass sjukt jävla mycket! Så ska man ju få sin Macbook någon gång nästa vecka känns så jävla bra. Schemat fattar jag ingenting av fattar inte hur lektionerna kommer bli oså helt sjukt det kommer så småning om gå bra senare. Nu ska jag iaf satsa allt på skolan! Sen kom jag hem var typ helt slut inte för att vi hade jobbat eller något var de ändå ganska jobbigt att sitta still lyssna på lärarna och vara helt knäpp tyst. Så efter skolan så var Merima och Elver hemma hos mig en stund sedan så va Elver tvungen och dra till sin träning så då drog merima sig hem. Ae fy har jävlans ont i huvet ska dra mig nu vi hörs.

merima in the house

Hej på er! 

Det är Merima här. Just nu håller jag på att fixa om hela cassandras blogg så den blir helt ny och snygg! Resultatet får ni se senare. Jag har själv en blogg som ni kan besöka HÄR. Vi hörs! Puss

 



då var det bara och börja om på nytt, igeen!

Hej bloggen förlåt för att jag har startat en ny blogg här men det hände något med den andra så att jag var tvungen. För när jag logga in på den andra så kom bara mitt konto upp och allt var borta alltså det stod inget och nytt inlägg eller som det brukar göra. Ganska komplicerat men men nu ska jag börja om på nytt jag har sagt att jag ska sköta bloggen ett tag nu när jag har gjort bloggar men den här ska gå bra. Jag ska dock fixa bloggen snart. Så jag bloggar mera senare , puss!

RSS 2.0