mår bra!

-
Just nu sitter jag och gör ingenting chattar och lever livet! Haha älskar livet känns som att inget kan gå fel nu men det kan de säkert.. Men iaf så har jag inte gjort något speciellt, träffade som sagt Edessa, Emilija, Stéphanie och Gabriella visste inte henne först därför skrev ja det nite förut. Vi drog till HH aso dagen har varit ganska chill har snackat ut om allt jag vill verkligen så jävla skönt för några som bryr sig och lyssnar.. Men iaf har inget och skriva så nu blir det bara caaaaaaio!

öhm, va ska man skriva?

Bild från i måndags.
Just nu sitter jag och gör ingenting är verkligen helt trött slut känns som att allt är bajs. Men men man får väl göra sitt bästa. Senare eller aa snart ska jag ut och träffa Emilija, Edessa och Stéphanie. Men nu ska jag dra mig puss.

mitt stora feta syrianska bröllop

Bild från idag.
Just nu sitter jag och gör ingenting sitter och snackar med syrran. Ska snart gå och kolla på mitt stora feta syrianska bröllop. Ja är dööd... :'( Skoja broes hejdå

Everyone say eyo!


tom på ord


forever alone

Sitter utanför klassrummet helt forever alone... Somna på lektionen fick välja att gå ut eller jobba orka verkligen inte så gick ut... Oså har man utveckligssamtal imrn ser ganska dåligt ut för min del.... Fml ärligt talat!

 


lektion

-
Just nu sitter jag inne på lektion eller lektion och lektion hela klassen är inne på facebook osv. Men jaja nu ska jag dra mig charåååååå skriver mer sen puss.

Sängen

Tjenis penis, just nu ligger jag i sängen kan inte sova alls :( Har dock ingen lust heller men ska upp vid halv sju så aa... Men men ska nog dra mig för har inget och säga puss på er!


i'm day dreaming

Jag & min älskade vän.
Just nu sitter jag och gör ingenting vakna för inte så länge sen orkar inte göra någonting mår illa osv men aa. Idag blir det att träffa min älskling har nog inget mer och säga vädret suger det blåser som in i helvete. Jag kunde inte ens sova.. Men jaja nu ska jag dra mig puss.

film

Jag just nu.
Sitter och har laddat ner filmer har firat min älskade mamma som fyllde år igår kärlek till min ängel! Men iaf så har ja laddat ner filmer osv, sitter och kollar på ''How do you know'' som ja inte hann och kolla klart på, fan helt klockren! Men iaf ska dra mig puss

Kärlek!<333333

Haha grymt såg den när ja skulle handla till mamma va vara tvungen och köpa den sjukt!


emipemi

Ni får leva med de här två bilderna hahah.
Men just nu sitter jag hemma hos Emilija och vi ska feta oss och sen träna lol vi är grymma. Men iaf nu ska jag dra mig puss hej.

Hos emilija!


spanska prov

Gammal bild.
Just nu sitter jag i skolan och snackar med folk har snart spanska prov de här suger har inte ens tränat... Men aja måste nog göra det i några min puss.

chillarna!


skypar med edessa

Akriv bild.
Just nu sitter jag och skypar med Edessa har gjort det i någon timme eller några vet ärligt talat inte för vi har lagt på och stängt av för vissa saker har hänt för skype är fuck up. Men iaf skulle träffa Edessa och inte Emilija men det blev inte så  för ingen av oss hade någon jävla lust. Men nu ska jag dra charååååå

studiedag

Bild från igår.
Just nu sitter jag och ska snart plugga.. Vaknade vid halv ett är sjukt trött vaknade vid 8 av att ja hade mensvärk och sen vaknar jag vid nio och hör att dom borrar... Sedan när jag sover som bäst så hade syrran slutat och kommer in i mitt rum och typ skriker ''jag vet att du är vaken!'' Tror aldrig ja har blivit så irriterad och kunde inte somna om idag blir det nog att träffa Emilija. Men nu ska jag faktiskt dra mig och plugga bara för att ja är duktig puss hej.

smärtan att lämna dig i en månad..

Bild från idag.
Just nu sitter jag och bara tänker.. Sitter verkligen och tänker, mår så jävla bra ändå som ja mår så jävla dåligt. Måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän! Men smärtan sen att inte få träffa han på en månad för att han åker utomlands gör ont.. Men som sagt sitter jag och gör ingenting tänker, har ju studiedag imorgon så himla skönt! Men aa har ärligt talat inget och säga puss babes.

like a movie

Bild från idag.
Just nu sitter jag och gör ingenting eller jo skypar med min bebis. Kom hem för inte så länge sen tog en snabb dusch och så sitter jag och skypar. Men jag träffade Edessa som sagt vi drog till hageby och aa. Jag vet inte vad ja mer ska säga men nu ska jag dra mig puss.

my life my heart my story

Världens bästa.♥
Hej bloggen vet ni vad jag hade gjort? haha känner mig blond men hade råkat klicka på ändra redigerare på bloggen så ja inte kunde göra något annat än att skriva och publicera hah.. Men iaf kom hem för inte så länge sen ska laga något och sen blir det nog att träffa Edessa och så skönt med studiedag imrn! Men nu ska jag dra migg puss.

problem?

Hej bloggen ville bara säga att hela min blogg är konstig. Kan inte lägga upp bilder flytta allt centrerat eller hur man säger det går inte och ändra något tror nog jag för det mesta kommer mobilblogga. Så ska jag fixa devote.se men vet inte när det blir men nu ska jag dra mig puss!

Mobilblogg

Tja bloggen, tänkte bara pröva att blogga genom mobilen oså men lol har inget och skriva puss.


hemma

Gammal.
Tjena bloggen, kom hem för inte så länge sen från HH drog dit med Emilija och Edessa, aso har inget och skriva för jag måste plugga så aa... Ska försöka facebook förstör allt stänger ner men måste klicka upp den igen... Men puss hej.

så här känner jag exakt just nu...


jourtid

Just nu.
Sitter på lektion och gör ingenting eller rättare sagt jourtid, ska snart gå upp och ha NO... Det värsta ämnet som finns men jaja... Måste nog skynda mig så ja inte kommer försent bloggar senare puss!

dags för plugg..

Bild från idag.
Hej bloggen just nu sitter jag och gör ingen ska plugga pga att jag inte är godkänd i SO och då måste jag göra en såkallad ''minikurs'' Men aa komm hem för inte så länge sen träffade Emilija, Stéphanie och Edessa så drog vi t HH och där var massa så aa dagen har varit tummen upp! Men nu ska jag dra och plugga bye bitches.

trött på blogg.se

Bara vi som lever ällä?
Men just nu sitter jag och bara chillar i glasrummet med massa sköna folk. Funderar faktiskt starkt på att byta till devote.se och fortsätta där är trött på bogg.se för att inläggen inte kommer upp direkt osv. Så irriterar jag mig på headern och designen som ja nu kan fixa men har absolut ingen lust faktiskt.. Men nu ska jag dra mig puss hej.

i skolan

That's my brothaaaaa.
Kom precis till skolan sitter och bara snackar med Emilija och Stéphanie. Har egentligen inget och skriva men aa vi hörs.

bebis

bild från igår.
Tja! Just nu sitter jag och gör ingenting eller jo äter macka hiho (a' Men iaf för inte så länge sen var jag med min bebis. Men aso ja har inget och säga så hejdå.

gårdagen

-
Hej bloggen förlåt för en dålig uppdatering igår men kunde faktiskt inte blogga dagen/kvällen var skit kul och aa har egentligen inte så mycket mer och säga är verkligen as trött.. Så aa jag bloggar väl senare puss hej.

love is on fire

-
Just nu sitter jag och gör ingenting skypar, har lite sådär små tråkigt.. Kom hem från stan för inte så länge sen köpte lite saker oså. Emilija kommer senare till mig eller kanske vid tre eller något sen ska vi träffa Stéphanie och Edessa och aa senare så ska vi ha det kul hiho men nu ska jag dra mig hejdå broes.

.

Jano & jag.
Jusy nu sitter jag med mamma och kollar på tv, kom hem gör en stund sen från att ha först träffat Emilija och drog till strömma för att vi skulle käka med dom bara för att vi hjälpte till med hunted house eller något men aa. Så senare drog Emilija till sin kusin så drog jag, Jano, Elver, Nor och Johannes och kolla på peking cup en stund så blev det lite kallt så vi drog oss.. Men nu ska jag iaf dra mig puss hej.

i'm make you sweat and a day you don't forget

-
Just nu sitter jag på rast och gör exakt ingenting snackar med Emilija, Merima och Stéphanie. Jag har direkt inget och säga eller så men aa nu ska jag dra mig och vara social vi hörs senare.


brooooooeee

-
Just nu sitter jag och gör inget ska snart gå ut och träffa Edessa mitt humör är på noooooooll! Och jag har lust och bara vara hemma och sova, vet inte va vi ska göra bloggar senare om ja har tid.

förlåt

Bild från igår.
Alltså nu ska jag försöka ta tag i bloggen som man säger när man ska ta tag i skolan! Förlåt för att ja inte bloggat bra men ja har inte orkat ja har mått dåligt de senaste dagarna då menar jag att jag hat haft ont i huvet aso massa saker ja inte orkar ta upp. Men iaf ska iaf försöka komma på något och blogga om men idag har jag iaf inte gjort något sådär wooow, som vanligt typ HH och aa men har inget mer och säga ska dra mig charå!

i'ts like magic

Bild från igår.
Just nu sitter jag och gör ingenting väntar på emi så aa ska senare dra till HH med Gabriella Edessa och Emilija aso ja orkar inte ens blogga hejdå broes.

hugo rosas


skolan

Cp hand.
Just nu sitter jag på lektion och gör ingenting lyssnar på läraren medans jag bloggar ohja det går ju bra! Funderar starkt på att gå hem föra att ja har så ont i huvet och mår illa.. Okej ingen fråga men jag måste ju skriva något hih puss hej.

wiwiwiwiwiwiwiw

Tagen nyss med min bebis.
Just nu sitter jag med Merima och Stéphanie och bara chillar har inget och säga så ja ska dra nu cha broes.

like a gggggggg


inget liv? ohja!

Hej ja har tråkigt hejdå!

just nu


12

bild från idag.
Just nu sitter jag i sängen aso ja tror ja dör.. Det är iskallt.. Sitter iaf och skypar med Edessa vi snackar sådär hiho. Har nog inget och skriva vakna iaf vid tio fixa mig och vid halv tolv så gick jag till Edessa och sen tog vi bussen till mässhallen och träffa Gabriella där och så kom Smedra och Pilar senare så vi satt och kolla på matcherna oså men ja orkar inte skriva mer puss babes.

daydayday

-
Just nu sitter jag och gör ingenting bara chillar kom hem för en stund sen från kulturkammaren där det va som dansuppvisning eller något :p Men aa dagen har varit ganska stressig har inte suttit hemma alls nästan.. Direkt efter skolan gick jag till thephonehouse och klippte mitt sim-kort till min iphone så funka det inte.. Snacka om att få damp.. Men sen fick ja reda på att dom hade lurat mig med att ge mig en telenor låst när ja fråga om det va tele2 och killen sa ja hela tiden. Men då så åkte jag till Media markt igen och så fick jag en ny som va tele2 låst så gick ja hem satte på den och gick direkt ut så aa. Förlåt att ja inte bloggat så mycket men nu ska jag dra mig faktiskt puss.

your lips on my lips

Två bilder från igår.
Just nu sitter i ett rum med Emilija och Stéphanie o vi ba chillar base! Men jaja jag börjar lektionen hejdå!

bruuuuush

Tagen nyss med syrrans ipod.
Aso seriöst nu vill blogga men har inget och blogga om, lol.. Har värsta tråkigt caio

she will

Gammal bild.
Just nu sitter jag och gör ingenting kom hem för ungefär en timma sen eller något från Media Markt där jag kolla på mobil, till slut blev det en iphone eller det blev det ganska snabbt. Sitter och skypar med Merima men nu ska jag dra mig puss hej.

Glad tjej!


...

Halvgammal bild.
Just nu sitter jag på Svenska lektionen börjar när som, men aa aso har inget och blogga om faktiskt.. Blev iaf riktigt glad när lärare kom fram till mig och bara ''Cassandra du har förendrats och blivit jätte duktig i skolan du kan få höga betyg'' Snacka om att bli glad hihi! :D Men nu ska ja dra puss hej så ja inte får skit.

många frågor men inga svar

Stéphanie och ja.
Just nu sitter jag på mattelektion måste jobba ligger verkligen efter jag bloggar sen på rasten eller något puss broes.

Gmx - Då du ser på mig


när ja ser på dig är det som att världen stanna upp

Någon akrivbild.
Just nu sitter jag på rast och gör ingenting finns inget och göra på den här jävla datan allt är tråkigt.. Bara lyssnar på musik och tänker på livet (Y) Min framtid kommer äga bara ja klarar skolan så ;) Heho men nu ska jag bara chilla livet charå.

dagen

Gammal.
Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik chattar runt aa har inget speciellt och skriva ska snart ta och stänga ner datan orkar inte sitta mer. Idag har dagen varit så ja va ju i skolan sedan så sluta vi tio i två sen så drog jag hem. Vänta tills fyra så träffade jag Emilija, Despina, Stéphanie och Edessa vi drog t HH sen så kom ja hem vid åtta tog och duscha så jävla skönt ville bara stanna i och leva i duschen.. Men nu ska jag dra puss.

the summer 2010


tråååk.

Bild från i början av sommaren.
Just nu har jag rast och sitter med Emilija, Linnea, Kajsa och Lina. Har inget mer och skriva charååå broes

-

Bara för att min data har blivit snyggare hiho ja äger fan!

Justin bieber

Gaaah, så snygg! Bara för att ja älskar han.

nu kör vi

Gammal.
Just nu sitter jag i skolan och börjar nio, så aa ja kunde sovit längre men nej nej andra dagen nu sitter iaf med Ernad, Emilija, Jano och Abbas vid ett bord och alla snackar och är vid datorn fast sen finns de ju mer i skolan men ska dra mig har inget och skriva om puss hej.

i'm overboard

'
Gash va gammal.. Man ser nästan inte mitt öga men jaja.
Just nu sitter jag och gör ingenting är hemma hos Emilija vi ska snart dra oss ut och träffa Stéphanie och Despina senare kommer Edessa och träffar oss vet inte riktigt vad som händer men nu ska jag dra puss hej.


lev dagen som om de vore den sista.


Bloggar när jag har lust

Jag kör en liten bloggpaus eller aa tänker blogga när jag har lust och så. Men jag bloggar inte för att ja inte orkar eller inte vill utan de finns en anledning ingen behöver fråga är det något så fråga personligt. Puss hej!

I hope karma slaps you in the face before I do

- Bild från idag.
Just nu sitter jag och gör ingenting sitter och skypar med Mert och Emrah kärlek till dom som har fått mig på humör! Men idag var spökvandringen helt sjuk om ja inte hade sagt så skulle vi på spökvandring min röst är borta för ja har varit så rädd.. Men nu ska jag dra puss hej.

svar på tal.

SVAR: Jaaa, skriv namn nästa gång kommer inte svara på kommentarer mer.

iväg på spökvandring med dom bästa!


dåligaste ja gjort på länge men orkar inte bry mig...


svar på tal

SVAR: Först beror det ju på om man har devote.se eller blogg.se men jag tänker ta det så man gör på blogg.se. Om man går in på youtube så scrollar man ner lite på videoklippet eller låten, sen så står det ''dela'' så trycker man där. Sen så står det om man scrollar ner bara lite till står det på svenska eller engelska men på svenska så står det iaf ''bädda in'' så klickar man där. Sen så kopierar man den där texten som är markerad. När man gjort det så på bloggen nu skapar man nytt inlägg sen lägger man in det så står det HTML brevid där man lägger upp bilder där klistrar man in det och sen klickar på uppdatera. Kanske inte världens bästa förklaring är verkligen sämst på sådant men hoppas det gav er lite hjälp.
Skriv också namn på kommentarerna så svarar jag nog kommer nog inte svara på anonyma längre.

Chilla base broe

Bild från när jag var i södertälje.
Aso egentligen har jag absolut inget och skriva om har överdrivet tråkigt och aa.. Men ska dra mig ville bara göra ett inlägg puss hej

Micehl Teló - Ai Se Eu te Pego


Dagen

-
Just nu sitter jag och gör ingenting lyssnar på musik. Idag har dagen varit sådär ganska bra iaf. Vakna vid halv ett tog och fixa mig drog ut vid 3 och träffa emilija vi drog till hageby med Mariam och Gabriella sedan så drog dom och vi träffade Emilia, Sofia, Nathalie och Stéphanie. Vi drog till HH och va där en stund sen så drog vi hem kom hem vid ungefär halv tio men nu ska jag dra mig ha de så bra puss.

sleep all day and party all night

-
Tjena vaknade precis och är helt pooofff... Ska snart nog gå och fixa mig eller något så kanske Emilija kommer hit har ingen lust att blogga just nu så bloggar mera sen eller snart puss på er.

here i am

Bild från söndgas.
Just nu sitter jag och skypar med Mert och Emrah aa och dom spelar cs jätte roligt... Fast ne. Men vad ska jag skriva? Jag har inget och skriva kommer inte på något vakna iaf vid 11 fixa mig och sen så träffade jag Emilija vi snackade lite och sedan drog vi hem till mig, efter en stund drog hon så träffade jag min älskling. Men nu har ja faktiskt inget och säga ni får ta och hare så jätte bra så hörs vi puss på er!

RSS 2.0