we found love

Bild från idag.
Bloggar senare hinner inte nu hejdå.

baby boy you came and took my heart


it's like begin on another planet

Bild från idag.
Hej och förlåt för dålig uppdatering, har inte orkat blogga alls och orkar inte heller ska bara göra ett kort inlägg. Kom iaf hem från Södertälje vid kvart över fem eller fem något sånt. Jag har världens huvevärk och ögonen svider har inte sovit ett skit... Somna vid kanske 5 eller något pga min kusin sen vakna jag 9 sen somna jag vid halv tio och vakna igen vid halv tolv pga min pappa, man får ju inte ens sova ifred... Men men nu ska jag dra mig och bara chilla o kolla på tv och ta en tablett charå.

med älskade kusin


turn me on

Bild för några dagar sen.
Just nu sitter jag och bara chillar, interneten har fuckats totalt nu när jag har varit här men jaja den är iaf bra nu. Ska snart ta och stänga av datorn och snacka med min älskling. Har nog inget mer och säga bloggar mer imrn så då blir det och säga godnatt sov gott charååå broes!

I bussen på väg till södertälje

En bild jag och syrran tog innan jag drog mig.
Just nu sitter jag på bussen hoppas jag snart är framme.. Mår iaf inte bra.. Har ont i huvet magen osv... Men jaja det får jag leva med vill bara till pappa just nu puss.

Skolan

Tagen nyligen.
Just nu sitter jag och gör ingenting har rast sitter bara och chillar base med Merima. Snart börjar jag spanskan och har spanska prov.. Gissa vad, jag glömde och ta hem allt och plugga igår så jag kan ingenting livet äger... Fast naae. Men nu ska jag dra mig åhh vad jag längtar till och bara få sitta i bussen och chilla och sen vara hos min älskade pappa kanske inte hinner blogga när jag kommer hem eftersom jag inte hade någon lust och packa igår, så jag måste packa osv. Men nu ska jag dra mig puss broes.

är det något jag lärt mig i livet är det att inte ta allting förgivet


inte världens bästa men aa.


svar på tal

Ja, det kan jag absolut, det är Hagebyhus fritidsgård och har nog inget och skriva mer om det för det är en fritidsgård i hageby så enkelt var det, skriv namn nästa gång! :)

träslöjd

Två bilder tagna för någon minut sen.
Men just nu sitter jag på träslöjdslektionen och gör ingenting är snart klar med min ram nu måste den torka, okej ingen fråga men vet att ni vill veta ändå heho men slutar nu när som helst hejdå :D

life is good

Jag idag.
Kom faktiskt hem precis, är verkligen skit hungrig ska snart ta och äta. Senare eller aa kanske vid halv fyra eller fyra eller något så ska jag träffa Emilija så ska vi dra oss ut sen drar vi till HH. Men har abslout inget mer och säga ha det så bra så hörs vi.

#chillin'


.

Nu körde jag två styckna med den här bild saken eftersom ja hade glömt dom två dagar nuu. Jag ska lägga upp den tredje senare när jag kommer hem eftersom ja inte har bild på personen på den här datan.

Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp


Bild 6: En bild på dig och en vän du inte har varit med på länge


kiss me until the mistletoe

Bild från igår.
Just nu sitter jag i ett grupprum med Elver Emilija och Jano och ska snart börja jobba måste komma igång idag igen med romarriket.. Har nästan inget och säga alls jag tar och bloggar snart puss hej.

in your bed

Bild från imorse.
Just nu sitter jag och gör ingenting, kom hem för inte så länge sen. Var på strömma det var visst inget möte men sen så satt alla och ändå bara chilla och tog det lugnt. Sen aa, har ärligt talat inget och säga så ni får ta och ha det så bra puss så hörs vi.

nothing to do


babe


Lektion

Tagen på bildlektionen.
Just nu sitter jag på SO lektionen och slutar om en kvart och har lunchrast sen. Sitter och jobbar med romarriket, inget kul alls.. Ska skriva minst 500 ord eller något om typ varje fråga.. Jaja man får väl leva med det. Nu ska jag iaf ta och jobba, pusshej.

skype


everyone has a lover


sweet like sugar

Gammal bild.
Just nu sitter jag och gör ingenting duscha precis. Vet ni vad som hände!?!?! :'( Jag tappa min mobil i strömmen.. Det va faktiskt inget kul, men nu har jag en annan fattig bajs mobil har bytt nummer oså. Men aa har inget och skriva har ingen lust heller hejdå! :)

Bild 5: En gammal bild på dig själv


jag skrattar idag

Gammal bild.
Just nu sitter jag och skypar med Edessa och chattar med folk, livet äger! Fast? Näe. Ska fixa mig senare och sen dra och träffa Edessa har inget och skriva om, hejdå.

mistletoe


i can't stop staring at your beautiful face

Jag just nu.
Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt, snart ska jag nog lägga mig i sängen och chattar med Edessa och massa ska snart stänga av datorn och ta och sätta in hörlurarna i öronen och bara lyssna på musik i mobilen och somna till det är alltid lika skönt! Men nu ska jag dra mig ha en fortsatt bra kväll för det har jag hiho puss hej.

Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Har abslout ingen bild på min MacBook Pro som har varit en konstig tid i mitt liv, eftersom den är ganska ny om man säger så.

dålig uppdatering

Bilden tagen nyss.
Just nu sitter jag med mamma och myser, eller vad man nu ska kalla det vi har lagt upp lite saker och sen sitter och kollar på fångarna på fortet, ganska länge sen ja var hemma vid den här tiden. Men kände bara för att gå hem och umgår med min älskade mamma, men nu har jag ingenting mer och säga nu ska jag ta och dra mig, ha de så bra.

Bild 3: En bild på någon i din familj

Och då menar jag min älskade syrra vid vänster

stess-stress-stress


ett smile några ord och jag dog för dig

-
Just nu sitter jag i skolan och snackar med massa om att skolan ska läggas ner vilken skola man ska välja osv.. 
Jag fattar inte vad som händer men aa :p Nu ska jag dra hejdå brööööwwss

Svar på tal

SVAR:
Falsies Mascara

Bild 2: En bild på dig själv


Shulululul

Jag idag.
Just nu sitter jag och gör ingenting sitter med lille Hannes och andra men nu ska jag dra hejdå.
Om du är ledsen så gör jesus dig glad från kajsa till er alla.

set on fite

Bild från igår.
Just nu sitter jag och gör ingenting kom hem för ett tag sen. Kom iaf hem från HH har varit där med Emilija och Edessa så var det ju massa andra folk också. Har inget mer och skriva har inte heller någon lust men tvingar mig själv och läsa, statistiken bara höjer och höjer och aa det är bättre för mig då! Men aa haha nu ska jag dra mig puss babes

Med emilija


Bild 1: En person du umgås mycket med.


show it

Gammal bild.
Just nu sitter jag och gör ingenting har rast till klockan 1 och då börjar jag med matte. Slutar vid 2 och har faktiskt inget mer och skriva puss hej.

-

Kör på det här, det finns personer som jag skulle lägga ut bild på flera gånger och flera gånger på en som aa ja vet inte hur man ska förklara men ja nu ska jag göra det här och inte glömmat.
Bild 1: En person du umgås mycket med.
Bild 2: En bild på dig själv.
Bild 3: En bild på någon i din familj.
Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.
Bild 5: En gammal bild på dig själv.
Bild 6: En bild på dig och en vän du inte har varit med på länge.
Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp.
Bild 8: En person som du saknar.
Bild 9: Någon i din släkt.
Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll.
Bild 11: En person du kan berätta allt för.
Bild 12: En bild på din vardag.
Bild 13: Du och någon klasskompis.
Bild 14: En bild som påminner dig om gammla tider.
Bild 15: En person som du vill vara med.
Bild 16: En bild på dig själv.
Bild 17: En ovanlig bild.
Bild 18: En bild på din fritid.
Bild 19: En person som är snygg.
Bild 20: En bild på dina närmaste.
Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig.
Bild 22: En bild på en tid du saknar.
Bild 23: En bild från i sommras.
Bild 24: En bild som gör mig glad.
Bild 25: En person som alltid gör dig glad.
Bild 26: Någon/några du alltid har roligt med.
Bild 27: En bild som du alltid skrattar åt.
Bild 28: En tokig bild.
Bild 29: Den nyaste bilden på dig.
Bild 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

one star have one love


moves like jagger

Bild från imorse.
Just nu sitter jag med Emilija tänkte göra en videoblogg men orkar verkligen inte.. Men kom hem vid tio över två eller något sånt med Emilija vi ska snart ta och äta sen ska vi va hemma hos mig lite och senare dra till möte i strömma så ser iaf dagen ut puss hej

She will be loved

Just nu sitter jag och chillar med massa folk i glasrummet har absolut inget och skriva om tänkte videoblogga sen när jag kommer hem. Slutar vid klockan 2 och så drar jag med Emilija hem till mig.

we shine

Just nu sitter jag på bildlektionen eller den börjar snart men aa. Nu ska jag faktiskt dra för jag börjar nu heho

Just dance it's gonna be okey.

För någon dag sen.
Hejsan, kom hem för inte så länge sen från HH. Först så träffa jag Edessa sen så drog vi hem till Smedra där hon plugga med Rosa sen så efter det drog vi till HH och aa sen så aso fan har inget och skriva om börjar bli irriterad..

Just nu


best thing i ever have

Bild från igår.
Just nu sitter jag på rast i glasrummet och bara chillar med massa. Dom flesta spelar cs dock killar. Men iaf har inget mer och säga faktiskt ska ta och dra mig puss hej.

Sweet dreams

Bild från igår.
Just nu sitter jag och gör ingenting sitter i mammas säng och bara chillar och chattar. Idag har dagen varit så att jag skrev ju innan att jag skulle träffa massa kl 2, orkar inte ta upp namn oså men aa. Sen så drog vi till hageby och kom hem vet inte när så jag va så hungrig tog något litet och åt. Ska dra mig puss.

Stereo hearts

Jag just nu.
Just nu sitter jag och gör ingenting tänker iaf blogga så det inte blir som förut att jag sluta blogga på en hel dag eller något ae vet inte. Men iaf så har jag inget och säga heho ska snart dra ut puss hej.

never belive

Bild från igår
Just nu sitter jag och gör ingenting måste ta och fixa mig för klockan 2 så ska jag ut och träffa massa så aa. Om jag ens hinner för jag är så sniglig.. Helst med mitt hår.... Men nu måste jag faktiskt gå och fixa mig puss.

förlåt

Bild för några dagar sen
Jag har verkligen inte orkat blogga förlåt har ingen lust nu heller.. Så aa aso nae känner mig verkligen sämst ska försöka blogga senare när ja inte har fullt upp eller så..

vrinneviskogen

Tre bilder tagna för inte så länge sen.
Just nu sitter jag klarfixad eller fixad och fixad har bara satt på mig toffs och mjukiskläder bara för att vi ska till vrinneviskogen.. Så jag kommer inte blogga tills jag är hemma eller något, det var nog det ända jag skulle säga nu ska jag dra och träffa Emilija snart puss hej.

your lies

Bara för att vi ser handikappade ut.
Just nu sitter jag och faktiskt drogar Lil Wayne, kärlek till han och hans röst, låtarna får vi inte glömma! Iaf kom hem för vet ärligt talat inte kom hem satt och snacka med mamma lite känns som att vi inte har setts på tusen år fast egentligen är det så att jag har suttit i mitt rum hela tiden och varit ute för det mesta. Men iaf så kom jag ju hem sen från skolan osen så drog jag till stan och mötte Emilija sen så drog Emilija då möte jag Edessa och Mariam vi drog till hageby sen HH som nu ligger i hageby då, sen så var vi där en stund efter det så tog vi spårvagnen hem. Jag har inget mer och säga ska dra till min kära mami, tjarå på er.

look at me now

Tagen för något min sen.
Just nu sitter jag hemma, slutade vid tio i två. Ska senare vid fem dra ner till stan och träffa Emilija, Edessa och Mariam. Har ärligt talat inget och blogga om så tjarå

make it

Jag just nu.
Cha broes, just nu så sitter jag i glasrummet och bara chillar med steffi, meri och emi. Orkar inte blogga eller så gör det sen om ja har lust eller något hejdå

so beautiful

cp smile men bjuder.
Just nu sitter jag på rast med Emilija ska snart börja So lektionen vet ärligt talat inte när den börjar men kommer se alla andra gå in på lektion så de gör inget. ;) Men iaf idag blir det nog att dra till strömma på möte oså, men nu ska jag faktiskt dra inget och läsa men måste hålla uppdateringen.

Stress och trötta tjejen ha-ha.


lätt att förlåta men svårt att glömma

Halvgammal bild.
Just nu sitter jag hemma kom hem för ungefär 45 minuter sen eller något. Idag vet jag inte vad som händer har nästan ingen lust att dra ut har så jävla ont i huvet så de sjukt! Men jaja bloggar mer sen puss hej

just nu

Jag just nu.
Just nu sitter jag med Emilija och massa och sluta no lektionen nyss. Snart ska jag in på engelska lektionen, men nu ska jag dra puss!

sorry

Bild från igår.
Börjar med att säga förlåt för en dålig upptadering men har absolut inte haft tid. Men just nu sitter jag iaf och gör ingenting. Seriöst känns som att jag måste ha vinterjackan på mig... Det är verkligen as kallt ute. Idag börja dagen med att jag vakna vid ha

rubrik

Bästa du.♥
Just nu sitter jag och gör ingenting har ingen lust att blogga. Kvällen igår var helt sjuk... Allt var som bäst men sen bara.. Jaja jag har absolut ingen lust att blogga puss hej.

#chill

Nono
Just nu sitter jag på rast och har äntligen gjort klart mitt arbete och hjälpt nono och elver. Så nu har jag inget och göra det var roligare att jobba än att göra det här. Eftersom arbetet ska vara inne idag och det är betyg oså så har alla typ stress och panik. Men aja nu ska jag dra puss

Move your body

Tagna nyss.
Just nu sitter jag och gör ingenting sitter med Emilija och Kajsa vi har håltimma härligt! Men jaja nu ska jag dra bloggar mer sen puss.

....


Just nu

Tagen för någon minut sen.
Just nu sitter jag och gör ingenting sitter i glasrummet med massa och bara chillar nyss så åt vi bajsmat? ohja. Så vi åt inget eller ja åt inget sen så aa. Men jag orkar inte blogga mer puss hej

Firat syster

Jag förut idag.
Just nu sitter jag och gör ingenting har precis firat min syster och min mage är åhh... Har ont... Har ont överallt och då menar ja inte bokstavligt utan att det har hänt saker osv. Men nu ska jag dra mig för har inget och göra..

irriterad


Party up in here

Jag idag.
Just nu sitter jag och gör ingenting, duscha för inte så länge sen ska nog stänga av datorn snart och bara gå och kolla på tv och chilla lite. Idag har dagen varit så att jag gick till skolan som vanligt sluta tio i 2, drog hem fixa mig lite snabbt och sen så träffa jag Emilija vi drog till stan en stund och sen drog vi till strömma för ett möte. Sen gick jag hem med Emilija och Elver så satte vi oss på våran gård och bara snacka lite så kom jag hem vid halv nio kvart i nio. Men ni får ta och ha det så bra så hörs vi puss hej.

-

Hej, jag har ingen lust att blogga och kommer bara blogga när jag har lust osv.

Studiedag

Bild från igår.
Just nu sitter jag och gör ingenting. Vaknade för ungefär en halvtimma sen måste ta och fixa mig för vid klockan 12 ska jag och Maja dra till Edessas skola alltså Ektorpsskolan. Sen så vet jag inte va som händer får se men nu ska jag iaf dra mig och fixa mig om jag ändå hade lust men jaja.

lev ditt liv jag lever mitt håll dig på din sida sluta upp och snacka shit

Bild för några dagar sen.
Just nu sitter jag och gör ingenting. Har studiedag imorgon, riktigt skönt! Sitter i sängen och lyssnar på musik. Har börjat och sova med lampan tänd, löjligt värre.. Eller aso inte så löjligt men ja vet inte känns fel och sova med släckt lampa vet inte varför :o Men idag var det så att ja vakna vid halv tolv eller något sen så fixa jag mig vid ett träffa edessa sen träffa jag min älskling så drog edessa till mariam sandy och emilija sen så vid sju eller något träffa jag edessa och vi drog till mariagården och träffa jano, elver, danne, johannes och ernad. Så lite kortfattat om dagen orkar verkligen inte skriva puss hej

Mirror on the wall

Bild från igår.
Just nu sitter jag och gör ingenting skypar med Edessa. Idag har dagen varit helt okej eller mer än så helt grym har haft jävligt kul. Först så träffade jag Emilija och Linnea som jag sa sen drog vi och träffa Mariam och Edessa sen drog vi alla till hageby och träffade Sandy och sen så träffa vi Stéphanie och Liza så hade vi kul sen drog vi alla förutom Sandy till min och Emiljas gård där vi träffade Elver, Jano, Adis, Danne och Johannes sen så drog Liza och Linnea sen drog Mariam och Edessa sen så stannade alla och hade kul vi snacka osv. Sen kom jag hem ungefär vid elva duscha och bara satte mig vid datan. Nu ska jag dra mig är sjukt trött men datan måste ja vara på hiho

nolifer

Bjuder på när jag är lite egenvärld..

Fuck you and fuck her too

Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt är inte trött eller jo bara lite. Orkar inte gå upp eller göra något alls är helt slut har ingen lust och blogga pga mitt humör oså. Livet suger så är det bara! Men nu ska jag dra mig puuuss

RSS 2.0