baby please don't go

Jag idag.
Just nu sitter jag och gör ingenting kom hem för ungefär ae ja vet inte för inte så länge sen iaf. Jag kom hem efter skolan fixade mig lite snabbt sen så drog jag och åkte till haga med Emilija så träffade vi Linnea och Liza där. Sen så drog vi till hageby en stund och aa har inte så mycket mer och säga orkar inte skriva är helt jävla dööööd... Hejdå.

EmilijaJoncevska ♥

Kolla vad fin vän jag har som har skrivit ett brev på bilden till mig för några dagar sen. Jag älskar dig barndomsvän alltså är det Emilija jag umgås med mest. Vi har känt varandra sen små och är alltså barndomsvänner. Du har alltid ställt upp för mig och lika mycket ställer jag upp för dig! Du är bäst och kommer alltid vara det. Vi har gått igenom så mycket jobbigt och roligt tillsammans och vad som än händer så finns du inom mig puss bästa du!♥

säg att du älskar mig

Gammal bild
Just nu sitter jag och ja vet inte har något i ögat som jag försöker att få bort.. Idag har dagen varit lite jobbig för först så vakna jag ju och sen drog jag till syrrans skola för att träffa henne, sen så drog vi till stan kolla lite saker hitta massa som ja ska vill och ska ha i vilket fall! Sen så drog jag till stan med mamma fick med mig hem en vinterjacka och ska ha det jag vill ha skiter i! Sen kanske inte säkert men tror jag ska ha en iphone 4 och då tar jag nog i vit tycker den är snyggast hiho. Men nu ringde edessa på skype så ska dra mig puss!

that i feel it's real

Bara för att jag har världens bästa syster!
Just nu sitter jag faktiskt hemma och bara tar det lugnt av några anledningar. Ska snart börja fixa mig och sen så ska jag dra till syrrans skola och träffa henne där så ska vi dra till stan och bara snacka eller något eftersom hon slutar om en timma och jag liggar helt ofixad.. nu har jag lite bråttom vi hörs.

i know what you want.

Tre bilder från igår.
Just nu sitter jag i glasrummet i skolan med Merima & Emilija och bara chillar. Idag vet jag inte vad som händer efter skolan träffar Linnea Emilija och kanske Edessa ska bli kuligt kanske näe skoja bara har inget och skriva så skrev bara men tyst cassi hejdå!

siiiiiiiiiiccccccckkkkkk

Gammalt shet.
Just nu sitter jag i skolan blir ingen bild på mig eftersom jag ser ut som bajs. Ska snart in på ja vet inte vad för lektion men jaja. Senare idag ska jag dra till strömma för möte med dom bästa. Men nu ska jag dra mig puuuuuusssss charå hejdå aa hejdå ni fattar hiho puuuuss!

take my hand


i miss you miss you insane!

Gammal bild.
Just nu sitter jag och bara chillar. Kom hem vid sju orkade dock inte vara ute och så skulle Edessa på möte. Vi var i stan och fika och gick runt och kolla lite. Sen när jag kom hem så tog jag en dusch så jävla skönt! Snackade med min saknade pappa som kanske kommer till norrköping någon gång nästa vecka eftersom syrra fyller år då. Så kanske min farmor från holland kommer och hälsar på såg henne i februari saknar henne också sjukt! Men nu ska jag dra mig puss babes.

Stan next!


crazy girl


we can go far away to a sunny place

Bild från förra veckan.
Just nu sitter jag vid trappan med Stéphanie och massa andra vi bara chillar vet inte ens när jag börjar tror jag börjar hel faktist. Jag har exakt ingenting och skriva om så hejdå.

i miss it.


se mig i ögonen och säg att du älskar mig

En ganska gammal bild.
Tjena , jag vakna för inte så länge sen och är fortfarande helt slut.. Jag ska snart börja fixa mig och sen ska jag dra och träffa Emilija känns som att jag inte varit med henne på tio år men såg henne sist i fredags haha. Men jaja nu ska jag börja fixa mig puss.

get crazy

Bild från idag eller nej igår.
Kom hem för inte så länge sen helt sjuk kväll så jävla skönt allt dans oså! Så såg jag att Vanessa var på bröllopet då blev det ännu roligare hihi. Jaja helt sjukt aso men ska dra och fixa lite saker puss :*

sexy and i know it

En halvgammal bild på mig och merima.
Just nu sitter jag och gör ingenting kollar på tv och bara chillar vakna någon gång vid tolv, tog en dusch eftersom ikväll blir det att dra på bröllop. Om jag ändå ville... Jaja bloggar mer senare om jag har tid puss.

why dont enjoy the beauty of life


äntligen fredag!

Bara för jag bjuder på mig själv.
Just nu sitter jag i skolan och har håltimma ganska skönt om jag ska vara helt ärlig. Jag har egentligen inget och skriva men senare blir det nog att träffa Emilija och hitta på något. Så jävla skönt med fredag äntligen säger jag bara! Men nu ska jag dra mig skriver mer senare eller något.

RANDOM!?!?!?!?! OHHHJAAAA!


videoblogg.

Älskar verkligen minen jag har på bilden ser så jävla tjurig ut haha :o
Och bara för jag inte orka skriva

broken hearted girl

Bild från helgen.
Just nu sitter jag och gör ingenting har snart idrott så ska väl dra till idrotts något har glömt vad det heter hihi. Men aa har inget och skriva måste dra hihohehu jaja hejdå.

Andreas Wijk - Wonderchild (cover)

Jag var bara tvungen så jävla snygg och vilken sjuuuuk röst älska!

blogghumöret är sådär ''(n)''

Världens f*tt otursdag. Ae har ingen bajs lust och blogga, hejdå.

hey babe i think i wanna marry you


dance and sweep

Helt jävla sick... Så snyyyggg!
Just nu sitter jag och gör ingenting, ska snart stänga av datan de så tråkigt nu för tiden... Idag så har dagen varit så att jag drog till skolan vid 8 med Emilija vi snacka om en hel del. Sen så hade vi vanliga lektioner sen drog vi hem och sedan så träffades jag och Emilija vi gick lite snabbt på stan så träffa vi på Elver och Johannes sen så drog jag och Emilija upp till strömma för möte , sedan så drog vi oss hem. Orkar inte förklara dagen bättre just nu puss hej.

i'm do it

1 : från imorse
2-3 : tagna nyss
Just nu sitter jag på lektion eller aa vi hade jourtid men vi fick sitta vid datan tills 9 då vi börjar lektionen. Bloggar mer senare puss.

i want to belive it but i can't

Bild från igår.
Just nu sitter jag och gör ingenting helt döööd fortfarande orkar verkligen inte göra något så jag stannar nog hemma. Orkar faktiskt inte blogga mer hehe hejdå.

R.I.P

Just nu sitter jag och gör ingenting vi har ingen lektion vi bara sitter och tar det lugnt efter som att alla sitter och sörjer Natalie Carlsson som gick i den här skolan helt hemskt är det , r.i.p må hon vila i fred! Vi börja skolan vid halv nio iaf och sen så har vi haft minnesstund för henne, nu ska vi dra och käka och ska försöka fortsätta allting bra fastän det är hårt.

i always gonna miss you

Kommer inte blogga eller skriva men nog lägga upp bilder då och då pga en sak.

Med edessa!


dreams are dreams until them be real


if you just knew how i felt

akriv bild.
Hejsan , just nu sitter jag och gör ingentig är helt döööd... Jag vakna ungefär vid halv elva av att edessa ringde kan man va mer irriterad.. :( Jaja men idag eller just nu händer nog inget vi får se men jag träffar iaf edessa senare puuss.

Let me love you

Hej , just nu sitter jag i glasrummet med Emilija, Merima & Stéphanie och vi bara chillar med datorerna. Vid 11.50 så börjar engelskalektionen inget jag alls gillar men men. Vill bara hem just nu mår så jävla dåligt och inte på det sättet att jag mår illa oså men som sagt för vissa anledningar så kommer kanske inte blogga mer idag. Senare idag träffar jag Emilija så får vi se vad som hittas på. Puss

-


kahdjskhköagjölsdgfkg

Jag just nu.
Gjorde nyligen en video ska försöka lägga ut den puss!

Jag hoppas att marken du går på går sönder

-/
Just nu sitter jag hemma ska inte alls gå ut har ingen lust fastän det är fint väder. Förlåt att jag inte blogga något som jag brukar i skolan men berätta inlägget innan tror jag att jag skulle till vrinneviskogen. Och så kommer jag nog inte blogga lika mycke som nu eller innan för vissa privata saker, hejdå.

I'm ready to do whatever if you take me away

Bara för att man kan vara trött.
Just nu sitter jag och gör ingenting är inte på humör för att blogga åhhh, ae hejdå.

computer love

Jag just nu.
Jag sitter och är helt trött i skolan lyssnar på musik på datan och är helt tyst orkar inte snacka och blir så jävla lätt irriterad. Ingen bra dag alls.. Så är ju den där ja vet inte katia påväg eller här fan vet jag, det blåser som in i helvete så jävla jobbigt att vara ute. Så ska vi imorn med skolan dra till vrinneviskogen ae fyfan. Jaja ska dra mig börjar lektionen snart tror jag.

I think i wanna marry you.

Bilden tagen nyss.
Just nu sitter jag med Emilija och syrran, en hel kväll och så. Mamma är i gbg hihi. Så Emilija ska sova här och vi håller på och laddar ner film vet inte vilken dom håller på och laddar ner eftersom jag nyss plugga klart. Idag så sluta jag vid tio i två och sen så drog jag hem så drog jag och syrran ut och åt så drog vi på stan. Sen vi tog vi spårvagnen till marielund och drog till min älskade mormor och morfar eftersom morfar är sjuk så hälsade på och sen drog jag och syrran till hemköp och köpte lite gott sen kom emilija hit. Men nu ska jag dra mig pusshej.

Just chillin' in the glasrum


No sleep


untzuntzuntz

Två bilder från idag.
Just nu sitter jag och skypar med Edessa som är jävligt osocial.... Jag har inte alls något att säga tjooooohej bröder!

chillin' its what i do.


got to love ya.

Bilden tagen för inte så länge sen.
Just nu sitter jag inne på engelska lektionen för inte sån lång stund så tog vi skolfoto hoppas det iaf blir bra. Blir alltid helt fail på bilderna.. Men jaja, ska fortsätta och jobba med någon brevsak hiho charå bröder.

everybody have a dream

Just nu sitter jag och skypar med Edessa ae hon är helt sjuk.. Jag känner mig faktist mycke bättre ville ta och blogga bara för att hålla uppdateringen! Men ska nog dra mig puss hej.

his far far away.

Tjenis , jag vakna för ungefär en timma sen av den jobbiga febern. Hatar att vara sjuk fastän de är kul ibland. Jag tänker nu när jag är sjuk hur känns det att vara frisk nu igen sen när ja är frisk tänker jag hur känns det att vara sjuk, om ni nu fatta vad jag mena hiho. Jag vill på stan har panik... Åhh vill bli frisk exakt nunununu! Jaja nu ska jag dra mig och kolla på tv charå.

on my level.

Jag och jano.
Tjenaaaaaaa just nu sitter jag i soffan och kollar på tv hoho. Mår lite bättre efter att ha tagit tablett oså. Mamma kom ju hem med mc mat till mig förut hihi så underbar! Åhh det är så tråkigt... Ska dra mig och ja vet inte jaja hejdå.

how to love.

världens bästa.
Just nu sitter jag och gör ingenting har fortfarande feber oså mår ganska dåligt ska snart dra och äta om jag kommer upp från den här jävla sängen har sovit ganska mycket för febern oså. Känns jobbigt att va sjuk men ändå så är det kul ibland! Men jaja nu ska jag iaf dra mig och fortsätta min lille sjuka något hiho.. (a' Hejdå.

We can make it if we want.

Bilderna tagna nyss.
Just nu sitter jag bara och chillar ska snart fixa något att käka är ganska hungrig fastän ja har lite feber och mår dåligt gick jag ut med Emilija så drog vi till fritidsgården och träffa Elver , Jano , Johannes , Ernad , Nono , Kerim och Danne så va vi där så mådde jag lite dåligt och Emilija va tvugen och dra till hennes kusin så de passade. Men haringet mer och säga hiho vi hörs.

Just nu.

Just nu.
Just nu sitter jag och bara chillar och har rast vill ha glasrummet med mina tjejor.. Jaja vi får det iaf snart för oss själva, hiho. Vi sitter mobbad jag Emilija Merima och Stéphanie på ett golv och min röv fryser.... njaaaae inte kul alls charå!

skolan.

Bild från i onsdags
Just nu sitter jag på spanska lektionen med Emilija och vill bara sluta!!! Fy hatar spanska.. Jaja ska fortsätta jobba hejdå.

everyone like to have fun.

Just nu sitter jag och gör ingenting faktist tittar på tv ska strax fixa mig smått och sen dra och träffa Edessa jag ska dra mig faktist hiho.

Lev dagen som om de vore den sista.


like G's


We just chillin'


I always talk about what you got.

Bild från imorse.
Just nu sitter jag på rasten och börjar om ungefär fyra minuter och ska ha NO inte så kul men ibland måste men eller alltid. Har inte så mycket och berätta senare idag träffar jag min älskling så yepp hiho vet inte vad jag ska skriva... Jaja hejdå!

skolan

Bild från tidigare idag.
Just nu sitter jag på bilden med Jano Elver och Emilija jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu men nu ska jag dra hejdå.

Lil wayne♥


gamla som nya.

Colby O'Donis ft Akon - What you got.

Wiz Khalifa - Roll up.

Mohombi - Maraca.

Lil Wayne - How to love.

Offcial girl - Cassie ft Lil wayne.

Hamilton Park - Thing called us.





jo men tjena datanördar..

Folk sitter vart som helst bara dom får vara på sin käre data ae.. Vart man än går ser man hela skolan sitta på golvet trappor dom ligger på bord sitter och nördar vid bänkar eller hämtar en bänk till pingisbordet och lägger datan på pingisbordet.. Ae fy, hahah ser så roligt ut när man på morgonen kommer in i skolan och ser alla sitta överallt med sina datorer!

ae fy..

Bild tagen för inte så länge sen.
Ae fy.. mår så jävla dåligt , känner mig sjuk.. I skolan ville jag bara hemhemhemhem! och ni kanske tänker men hon ser inte sjuk ut? Men jag ler alltid på bilder och så är det så aa.. Jag ligger iaf i soffan med filt och hela skiten. Ska snart dra och äta, sen plugga men vi får se hoppas jag blir bättre.. Puss hej!

everybody just have a good time.

Tagen nyss jag nono kenan och lite av elver. / jo ni nördar..
Just nu sitter jag vid trappan i skolan snart ska jag in på svenska lektionen vid ett. Elver fyller år idag också så grattis till han igen! Men nae nu ska jag dra mig in på lektion hejdå!

Just nu!

Just nu ska jag faktist dra mig har lite bråttom, ville bara hålla uppdateringen uppe. Ska dra och träffa Emilija nu så jag bloggar nog mer i skolan. Puss!

rock that party

Tagen nyss!
Just nu sitter jag och gör ingenting kom hem för inte så länge sen alls. Först så kom ju pappa och så gick vi ut och åt och snacka lite sen så var vi en stund sen skulle han dra så skjutsa han mig till mc där jag träffa Mariam och Edessa mådde illa när jag kom in ae fy.. Tror nog jag kommer bli sjuk mår så jävla dåligt... Jaja ska fortsätta kolla på tv charå.

Vi kan köra natten lång tills morgonen är här.

Två bilder tagna nyss!
Hej jag la mig precis i sängen är helt död.. Kanske inte syns men är sjukt jävla trött hatar att skolan har börjat så att man går upp vanligt på helgerna kl 11 eller så.. Men idag så kommer faktist min pappa hit från södertälje hihi är ganska glad faktist. Men ska faktist dra mig tror nog jag ska sova lite till vet inte är iaf sjukt trött.. Hejdå

we just have a good humor.


i do it like a rockstar.

En bild från imorse helt ofixad.
Bilden tagen nyss
Just nu sitter jag hemma jag vill inte gå ut inte alls jag nae usch. Jag ska snart in i duschen sen tror jag att jag ska sova och bara chilla men nu orkar jag inte sitta och blogga mer när jag har ont i huvet bloggar senare.

Jag är lyckligt lottad som har dig.

Där kom smilet.
Just nu sitter jag och är verkligen skit trött.. Är det bara jag som inte kan sova länge? Nu när skolan har börjat och allt blir jag van och sen så vaknar jag tidigt jävligt jobbigt. Sen om jag har vaknat kan jag inte somna om älska livet! fast nae. Hiho men jaja idag skulle jag ta och träffa Merima men hon den där pajasen sover så mmmmmmm. Men jaja nu ska jag faktist dra mig och kolla på tv eller något puss hej.

That should be me

Bild från innan jag drog ut.
Just nu sitter jag och gör ingenting kom hem för inte så länge sen var nyss och kolla på IF sylvia mot Lindö FF. Sluta med att Lindö vann med 2-1 men men. Jag har seriöst inget och säga kanske ska dra ut snart får se men puss hej.

ibland så måste man!


skolan!

En bild på mig och lill Danne.
Just nu sitter jag på mattelektionen eller aa vi ska installera massa saker på våran mac så aa. Men dagen har varit förjävlig iaf i början för att min internet funkade inte så både jag och Emilija fick damp! Men äntligen funkar den eftersom att Karin fixa den men nu måste jag dra mig puss.

skolan next.

två bilder jag tog nyss.
Just nu sitter jag och har fixat mig klart, ska när som helst gå och träffa Emilija hade faktist inget och säga hiho ville bara köra på och blogga kankse kommer något inlägg i skolan sen också, vi får se puss hej.

dagen.

Tagen nyss, btw utan smink.
Just nu sitter jag faktist och gör ingenting hade tänkt och bara sitta vid datan ett tag sen lägga mig är sjukt trött ska gå igenom dagen lite ordenligare. För inte så länge sen iaf gick jag och satte på mig pyjamas tvätta bort sminket osv. Jag drog iaf till skolan med Emilija så kommer jag ärligt talat inte ihåg allt vi hade men sen så efter vi hade slutat så sa lärarna upp till 6:orna så får ni era datorer så fick vi stå i kö inte så lång tid som jag trodde faktist sen så drog jag hem. Jag har och har haft huvudvärk hela dagen plus att jag har haft ont i halsen oså. Början på sjuk? Ae vet inte riktigt. Men sen så drog jag hem fixa datan snabbt sen drog jag till Emilija snart ska jag dra och lägga mig i sängen och låta min data få laddas till imorn eller så ska jag sitta lite till som jag hade tänkt. Ae är sjukt trött iaf ska dra och fortsätta och chatta lite hiho puss hej.

Macbook pro!

Tagen nyss!
Hejsan , jag mår så jävla bra , Macbook pro den äger!! Sitter hos Emilija båda två är lyckligt lottade hiho. :) Men senare ska vi till Emilijas träning jag hänger på och tittar så aa skolan har varit kaos iaf. Jag har varit deppad typ hela tiden jag har haft damp sådär aa lite så, sen när vi fick datorerna blev jag som ny känns ganska skönt sådär men jag kommer nog vänja mig mer än vad jag är ibland kan jag sitta som ett frågetecken men tyckte inte att datan var så svåt iaf men vi höres senare nog hejdå!

RSS 2.0